Fortelle om forretningsidéen din?

I 2017 var det mange nye gründere og idéer som tok turen innom oss. I alt registrerte vi 105 nye idéer i fjor, og av disse jobbet vi videre med 51 idéer i Inkubatoren. Går du også å grubler på en lur forretningside, men er usikker på hvordan eller om det er noe å gå videre med? Eller kanskje du ikke tørr å fortelle om den?

Hjelp noen kan stjele idéen min

Noen ganger har Inkubatoren opplevd usikkerhet rundt det å dele forretningsidéen sin med andre, fordi de er redd for at den skal bli snappet opp av andre. Men vet du? Om ingen vet om idéen din, blir den heller ikke en realitet. Det er først når du forteller om idéen din, du kan utvikle den til en bedrift. Visste du at en Inkubator er en perfekt sparringpartner å røpe hemmelige forretningsidéer til?

Taushetsplikt og ressurser til å hjelpe bedrifter

I Inkubator Salten har alle rådgiverne taushetsplikt, noe som betyr at det er en trygg arena for å dele tanker og idéer. Inkubatoren kan gi deg råd på veien videre for å realisere forretningsidéen din. Vi har lang erfaring med å stille spørsmål du bør ha svar på eller jobbe med å finne svar på, hjelpe med finansiering, sette deg i kontakt med rette personer, analysere markedet en ønsker å entre og mye mer.

 

Book gjerne et møte med oss for å fortelle oss om idéen din.