• Marianne Texmo, Gründer i Gigseat

  Det er ensomt å være gründer, men å være en del av Inkubator Salten har betydd en enorm forskjell for min del. Her treffer jeg kollegene mine, her deler vi oppturer og nedturer, enten man har en tung dag eller faktisk har fått inn en kundeordre. Vi gleder oss på hverandres vegne, det er det aller beste med å være med i Inkubator Salten.
 • Marthe Tverbakk Tjærandsen, Fagutvikler i MinMemoria

  Den viktigste grunnen til at vi ønsker å være med i Inkubator Salten, er fordi det alltid er dyktige rådgivere tilgjengelig.

 • CompanyCast

  Etablert i 2016, og er 5 ansatte med over 10 års erfaring i bransjen. Selskapet leverer tjenester og teknologi for webcast på internett. De har etablert samarbeid med produksjonsteam rundt i landet som bruker vår løsning ved lokale direktesendinger med tilknyttet PowerPoint presentasjon. De har også utviklet en ny løsning hvor kundene selv streamer sine arrangementer, dette er en abonnementstjeneste med mange bruksområder. Alt fra kommunestyremøter, frokostmøter, begravelser og forelesningssaler mm. Det blir automatisk laget videoopptak av alt som streames.

 • Gode Øyeblikk

  Gode Øyeblikk er en privat helse og omsorgstjeneste, som tilbyr skreddersydde tjenester til personer som opplever sykdom og ulike utfordringer i hverdagen. De har spesialkompetanse innenfor demens og vi ønsker å bidra til en meningsfull hverdag hvor fokus på ressurser og muligheter er kjernen. Aktiviteter i hverdagen er arena for tjenesten, som kan foregå en til en eller i felleskap sammen med andre.

 • Ingrid Oline

  Ingrid Oline er en bedrift fra Bodø som hadde sin opprinnelse i kunsttrykk og kort. Nå varierer produktene fra handlenett, tekstil i metervare, et bredt sortiment kort i ulike størrelser og design, ulike interiørprodukter og foto. En del av tjenesten er også konsulentarbeid for andre firma innenfor markedsføring, bilder og merkevare.
  Stort fokus på gode kvaliteter, kortreist arbeidskraft, unike design og naturlige materialer.

 • by north™

  by north™ er merkevarespesialister som utvikler effektive og unike løsninger for selskaper i alle størrelser. Med lang erfaring innen merkevarebygging og digital kommunikasjon, vet de hvordan de skal få din merkevare til å kommunisere med dine kunder (og hvordan du får kundene dine til å snakke med din merkevare). Gjennom tilstedeværelse og prisvinnende design skreddersyr de løsninger som passer perfekt til din bedrift eller ditt produkt. by north™ var med i Inkubator Salten i deres oppstartsfase, og har nå blitt med igjen i forbindelse med et forretningsmessig innovasjon i bedriften.

 • Gigseat

  Gigseat™ er en enkel, men innovativ og allsidig sitteløsning som opprinnelig ble utviklet for å kunne sitte godt i skråbakker. Etterhvert har produktet vist seg nyttig i stadig nye sammenhenger og på stadig nye arenaer, ute som inne. Gigseat blir produsert i Nordland og gründeren selv, Marianne Texmo, er opptatt av å bygge en merkevare med tydelig referanser til Bodø og Nord-Norge, men med både nasjonale og internasjonale markedsambisjoner.

 • Gjenbruksgjengen

  Miljø og gjenvinning er i fokus som aldri før, men for barn er det lite egnet materiell og historier som kan brukes i opplæring. Gründer Anna ønsker å kommersialisere sin verden av søppelhåndteringskjøretøy, gjennom å skape en serie av bøker og historier til bruk i barnehager og småskolen. På sikt skal det lages filmer og figurer som når et større publikum.

 • Link Produktdesign

  Industridesign av produkter og emballasje.

 • MinMemoria

  Memoria er en digital minnebok og en plattform for sosial kommunikasjon mellom pårørende, helsepersonell og beboere på sykehjem. I Memoria kan familien dele beboerens livshistorie med hverandre og helsepersonell gjennom bilder, historier og relasjoner. Når helsepersonell aktivt bruker Memoria sammen med beboeren på et nettbrett i hverdagen, blir de bedre kjent med personen bak sykdommen, og det kan bidra til glede, livskvalitet og ivaretakelse av personens identitet. Memoria er latin og betyr minne, erindring og tilbakekalling av minner. Navnet representerer Memorias innhold, hensikt og mål.

 • North Wine and Spirits

  Selskapet selger nye alkoholholdige ferdigdrinker under merkenavnet North Cocktails, og har gjennom et internasjonalt utviklingsprosjekt kommet frem til to smaker som er blitt tatt godt imot av markedet. Produktene er i dag tilgjengelig på Vinmonopolet og hos utvalgte utelivsaktører. Drinkene baserer seg på naturlige ingredienser og norsk vodka, samt at de er søtet med stevia og fruktjuice i stedet for vanlig hvitt sukker. Produktene er lavere i kaloriinnhold og skiller seg ut fra sine konkurrenter med smaker inspirert fra det rene og naturlige nord.

 • Aasjordbruket

  Aasjordbruket er en kunst- og kulturarena, rustet til å huse både små og store arrangementer året rundt. I våre lokaler oser det av autentisk atmosfære og historie. Brukets opprinnelige interiør er i stor grad beholdt – det i flott samspill med de nye elementene i bygget.

  De har konferanserom, galleri, kjøkken og restaurant, i tillegg til et større lokale som egner seg godt til konserter, foredrag, forestillinger og fest. Helt ute på kaikanten og omkranset av spektakulær natur, har vi også en velvære- avdeling med blant annet badstue og stamp.

 • Baahdy & Birdy

  Baahdy & Birdy har utviklet reiseguider i Norge for barn og har som mål å gjøre museum og lignende attraksjoner morsommere og mer attraktive for barn. Konseptet består av en app, spill, filmer med mer hvor barna møter de to rare og reiseglade figurene Bædi & Børdi.

  Bædi er en geit som er veldig glad i fiskeboller, og hans trofaste reisefølge er fuglen Børdi som ikke kan fly. Med «Bædi-ballongen» kommer de seg overalt, og kan i så måte følge og guide barna over land, strand og fjell. Dette gjør de i en barnevennlig, visuell stil – samt ikke minst med sin særegne dialog og humor. Bædi & Børdi ser alltid det gøyale og interessante i nye steder, og har som formål å være barnas inspirerende og engasjerende turkamerater og reiseguider.

 • Playces

  Playces vil gjøre alle gjøre idretts- og kulturanlegg smartere og mer tilgjengelig for alle, overalt.

  Playces er et smart digitalt administrasjonsverktøy og online markedsplass, hvor du som bruker kan administrere din treningshverdag, søke, finne og bestille ledige timer – fra PC eller mobil.

  Idag kan alle benytte softwaren gratis til å fordele timer og legge ut strøtimer for salg og gjøre dem tilgjengelig til alle brukere i systemet.

 • Safe Comfort

 • Re

  Re er et innovativt og framtidsrettet kompetansesenter innen gjenbruksinnovasjon. Senteret jobber med et mangfold av aktiviteter, med et fokus på feltene miljø, kreative læringsprosesser, empowerment, entreprenørskap og innovasjon.

  De tilbyr en kreativ og skapende arena. Senteret har utviklet ulike pedagogiske metoder og konsepter som stimulerer de entreprenørielle egenskaper, samt hever miljøbevisstheten. Utgangspunktet for deres pedagogiske metoder er overskuddsmaterialer og avfall. I fagterminologien kalles de "intelligente materialer". Re vil gjennom sitt virke oppmuntre til gjenbruksinnovasjon på flere nivåer i samfunnet, slik vi ser at framtiden vil fordre. Vi må bevege oss fra en "bruk-og-kast"-mentalitet til en "bruk-og-gjenbruk"-mentalitet.

 • Moonstone Retreat

 • Saltstraumen Stories

  Saltstraumen Stories er en opplevelsesbedrift ved Saltstraumen.

  Deres aktivitetstilbud er primært knyttet til historiske vandringer med guide i vårt vakre landskap. Vi vil gi dere kunnskap, innlevelse i og forståelse av menneskets vilkår og livsformer gjennom 11.000 år på dette unike stedet. Underveis håper vi å gi dere opplevelser som setter spor, også i hjertet.

  Gå under overflaten og forstå mer av samspillet mellom menneskene og naturkreftene gjennom tidene ved dette unike naturfenomenet.

 • Derksen Trading

  Bedriften selger IBIX Problaster støvfritt sandblåsesystem med agentur i Norge. De er 100% mobile, og gjør demonstrasjoner av utstyr direkte fra tilhenger.

  Bedriften utfører også diverse sandblåseoppdrag rundt om i Bodø og omegn. Dette kan være fjerning av graffiti, sandblåsing av stålkonstruksjoner, stål og glassfiberbåter, fasaderengjøring mm.

 • Rabalder Produksjon

  Rabalder produksjon er et selskap som produserer film.

  De mener god markedsføring handler om følelser. Noen ganger må det være spektakulært, andre ganger rørende, og av og til skal det bare være informativt. Bedriften produserer uansett film som fenger og beveger.

 • Fogg Gildeskål

  FOGG Gildeskål er et norsk, high-end merke for åpne og eventyrlystne menn. FOGGs plagg er inspirert av oppdagere, sjømenn og det arktiske landskapet og knytter ham til natur og tradisjon.

  Kolleksjonen består av luer, skjerf og singleter, med spesielt fokus på luer og deres passform. De stilrene og eksklusive ullplaggene skapes ved å kombinere moderne design og tradisjonelt håndverk med Arktisk råhet. Kvalitet og materialitet er viktig. FOGGs rene ullplagg produseres i Norge og i Europa, designet er klassisk, og plaggene lett å style og kombinere med ulike stiler. Du føler deg vel i FOGG, og det er disse plaggene du velger å ta med når du reiser.

 • North-Norway Drone Center

 • Samarbeidsprosjekt Sami Rintala & By North

 • Støre Invest

 • Greenfish

  Greenfish er et nytt innovativt konsept for fiskeribransjen. Det er en autonom havgående søkedrone som effektiviserer det tradisjonelle kystfiske ved hjelp av ny unik teknologi.

 • Bamepro

  Bamepro AS jobber med en forretningside som skal forbedre håndteringen av bankmelk/morsmelk. Først og fremst til premature og syke nyfødte, men også til det friske spedbarnet.

 • Seacirc

  Samtidig som plast fortsetter å kvele våre hav, vil Seacirc gi en av løsningene til dette stadig voksende problemet. Målet deres er å redusere mengden plastavfall produsert av bedrifter ved å implementere konkrete og målbare verktøy og kunnskaper om hvordan man kan bli plastfri. Dette vil bli gjort gjennom deres plastfrie sertifiseringsordning som vil belønne kundene med en plastfri etikett når setrifiseringen er fullført.

 • Klinikk S

  Klinikk S er en utvidet og modernisert videreføring av en av Nordlands eldste øyeklinikker. De har som mål å tilby deg den best mulige diagnostikk og behandling av øyesykdommer. Kontinuerlig oppdatering, etterutdanning og oppgradering av utstyr, er grunnleggende stikkord for deres virksomhet.

 • Lundstar Solutions

  Lundstar Solutions utvikler et innovativt konsept som skal styrke navigasjonsevnen til privatpersoner. Konseptet er i en tidlig fase og utvikler seg for hver dag som går. Formålet med konseptet er å gjøre hverdagen lettere.

 • Ny Næring

  Ny Næring er profileringsblad for det sterke næringslivet i Meløy og Gildeskål. De forteller suksesshistorier og møter stolte ledere og arbeidsfolk i bedriftene som gir trygghet og vekst i hele regionen.
  Ny Næring kommer månedlig i 2018, minus en sommerpause, og distribueres til samarbeidsbedriftene og som bilag til Framtia. Artikkelstoffet finnes også fritt tilgjengelig på nett.

 • Tigg Drift

 • Meløy Adventure

  Bedriften har vokst frem som et resultat av lidenskapen til den majestetiske naturen som «alpene» rundt Glomfjord og ikke minst de eventyrlige fjordene og øyene rundt om som Meløy representerer. Her er det duket for opplevelser – og Meløy Adventure legger til rette for at du og din gruppe skal kunne få et hyggelig og varig minne fra dette området.

 • Kapabel Helse & Idrett

 • XPO Arctic

  XPO Arctic er et norsk selskap som med enestående og bærekraftig teknologi, adresserer sine kunders utfordringer for å beskytte verdier fra vann, sol og vind. Dette gjøres på en miljømessig bærekraftig måte.

  De har utviklet XPO® som er et nytt industrielt plastmateriale av førsteklasses kvalitet. Det er et polypropylenbasert duk som gir betydelig fordel over eksisterende duker i PVC.
  XPO® er sterkere, lettere og grønnere

 • Hotblast/Frost Kraftentreprenør

  Frost Kraftentreprenør har utviklet Hotblast. HotBlast er en prosess hvor tørris-partikler påføres overflaten ved hjelp av trykkluft. Rengjøringen skjer gjennom anslagsenergien fra partiklene og det termiske sjokket som oppstår når tørrisen treffer overflaten.

  Denne metoden er klimanøytral som følge av at partiklene går over i gassform og forsvinner, behovet for deponering av avfall etter rengjøring er dermed sterkt redusert. Metoden medfører også betydelige kostnadsbesparelser i form av redusert KILE.

 • Bodø Industri

  Bodø Industri AS har i samarbeid med NAV som formål å bistå alle som ønsker det å avklare om og hvordan de kan finne sin plass i yrkeslivet. De kan også bistå med å kvalifisere den enkelte slik at de er klar for arbeidslivet. Viktige avklaringer kan også gjøres gjennom kartlegging, kursing, utdanning og arbeidspraksis.

  Bodø Industri AS er til for de som har lyst og behov til å finne sin individuelle vei i yrkeslivet.

  Bedriften har mange forskjellige tilbud og et bredt sammensatt fagpersonale til disposisjon.

 • Theia Systems

 • Nina Haugen Nordvik

 • Aktiv Arbeidsplass

 • Tur-appen

 • Norskin

 • Officelink

 • Ramsalt Opplevelser

 • Hundepensjonat

 • Lofoten Diving

 • Marine Rescue system