Hvorfor bli med på gründerfrokost?

Annenhver måned arrangeres gründerfrokost hos Inkubator Salten. En møteplass for gründere, næringsliv og andre som er opptatt av nyskaping og vekst.

Nysgjerrig på om dette er noe du burde delta på? Her har du noen gode grunner:

  • Gründerfrokostene har blitt en viktig arena for nettverksbygging i gründermiljøet. På frokostene kan hvem som helst dukke opp, alt i fra gründere, næringsliv, banker, Innovasjon Norge, professorer ved universitetet, forskningsmiljøer, studenter, mm.
  • Frokostene er en god arena for å lufte forretningsidéer du måtte gå å gruble på, og få tilbakemeldinger og råd på veien.
  • Bli oppdatert på hva som rører på seg blant nye forretningsidéer, midler du kan søke om og arrangement du kan delta på.
  • Lær deg noe nytt, bli kjent med hvem som hjelper gründere eller hør en gründerhistorie. Hver frokost inviterer vi enten noen fra næringslivet, støtteapparat som kan hjelpe realisere forretningsidéer eller noen av inkubatorbedriftene til å snakke.
  • Eller kom å bli bedre kjent med Inkubator Salten – hvem vi er og hva vi kan hjelpe deg med.

 

Neste gründerfrokost er 13.februar, og da kommer Mona Lindal fra Bodø kommune for å snakke om næringsfondet. Se Facebook arrangement her: https://www.facebook.com/events/2315369088742966/

Arrangementene er åpne for alle og vi serverer frokost og kaffe.