Årets inkubatorjulebord

Torsdagen 06. desember var det klart for årets julebord for inkubatorbedriftene! Dette er et arrangement som holdes årlig i Inkubator Salten, og det er alltid like stas å invitere alle de flotte bedriftene våre.

Festen startet klokken 16 hvor det ble det servert en velkomstdrink. Det var flere av bedriftene som ikke hadde sett hverandre på en stund i julerushet slik at det var en god runde med mingling før alle satte seg til bordet.

Inkubatorleder Ingrid ønsket alle velkommen før det ble servert nydelig juletapas. Under middagen var det mye latter, og gode samtaler. Flere av bedriftene holdt en liten tale under maten, og fortalte at de satte pris på hjelpen de får fra alle rådgiverne og det gode fellesskapet bedriftene har sammen. Ikke minst fikk vi en liten fortelling om kontrastene for hvordan julen feires på andre siden av jorden.

Det ble selvfølgelig også servert dessert i alle mulige varianter. Hvorav det ble holdt en liten kahootquiz med julespørsmål, og spørsmål om hva inkubatorbedriftene har opplevd gjennom året.

Inkubatoren Salten er så glade for at over 20 av bedriftene i inkubatoren kom på julebordet, og vi håper alle hadde en flott kveld!